Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Romanduran Web administrator

|
Zaslal: 23.04.2008 10:43:15 Předmět: Vídeň 2008 |
|
|
Otevřel jsem toto téma pro vás, kteří chcete navštívit koncert v Rakousku ve Vídni 13.7.2008. Tady bychom měli soustředit informace o cestování, lístkách a pod., a tak sem převedu několik vašich příspěvků, které se týkají Vídně!
Rakousko - Vídeň (13.7.)
Liberec - Vídeň 450 km
Praha - Vídeň 350 km
Marta: Jestli pojedete, já bych se taky přidala. Vídeň to už je za rohem a kdoví, jestli to bude blíž.
Janča: TAKŽE : PŘÍMÝ SPOJ DO VÍDNĚ 13.7.
Odjezd Praha -Holešovice 10.23 hod
Příjezd do Vídne 14.28 hod
Další přímý spoj je ve Vídni až v 18.03 !
Odjezd 14.7.
První spoj jede v 03.12 hod, je s přestupem v Blavě a v Praze je až v 9.32 !!! to je děs
Jinak další přímý spoj je v 6.08 hod a v Praze je v 10.25 hod.
Takže hlasuju pro auto!!!!!
IvanM: Ahoj, já chci taky jet a souhlasím s Romanem - na víc koncertů
Arlene: Do Vídně bych jela taky, budete mít ještě místo v autě? _________________ Romanduran
http://www.duranduran.cz
http://collection.duranduran.cz

Naposledy upravil Romanduran dne 25.08.2008 16:53:38, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 23.04.2008 10:43:34 Předmět: |
|
|
Konkrétně si budeme domlouvat cestování (počet aut apod.) později. Stále se čeká na další místa koncertů a právě podle toho, kde budou hrát a kdy, se potom domluvíme konkrétně! Ne všichni budou chtít absolvovat několik koncertů, takže trpělivost
Jako příklad je moje cestování v roce 2005:
7.6. Vídeň - potom den v Malackách - 9.6. Libčice (Duran párty) - 10.6. Praha - 11.6. Berlín .... prostě 5 dní dovolené  _________________ Romanduran
http://www.duranduran.cz
http://collection.duranduran.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danča Lady Xanax

|
Zaslal: 28.04.2008 11:29:03 Předmět: |
|
|
Pěkně se na to kouká, to se tak někdo má.......  _________________ Danča |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peter Thank You

|
Zaslal: 01.05.2008 10:44:28 Předmět: |
|
|
zaujimave ze su dva druhy listkov. OE ticket predava uplne ine ako ma roman.. hmm.. zatial som zazil len jeden druh listkov vidime sa vo viedni
PS: a rychlo kupujte vstupenky, podla pr manazera oeticket, uz ich nie je vela... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Paul80 Electric Barbarella

|
Zaslal: 06.05.2008 21:31:08 Předmět: |
|
|
Peter napsal: | zaujimave ze su dva druhy listkov. OE ticket predava uplne ine ako ma roman.. hmm.. zatial som zazil len jeden druh listkov vidime sa vo viedni
PS: a rychlo kupujte vstupenky, podla pr manazera oeticket, uz ich nie je vela... |
to mi ani neříkej, já jsem tak dlouho čekal na další města a nic nekupoval, přece jenom na Astronaut tour po Vídni následovala Praha a nyní to vypadá že střední Evropa bude plánovaná kdoví na kdy....
To víš, my v Praze jsme mimořádně namlsaní, vždyť i Simon mi zpíval doslova pár desítek metrů od baráku , pořád věřím že budou nějaké Drážďany či Blava či Praha  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arlene Point Of No Return

|
Zaslal: 13.05.2008 21:29:01 Předmět: |
|
|
No tak já pojedu leda tak do Pelhřimova a ne do Vídně, rozbil se mi jeden z Rolandů a předběžná cena opravy je 4 litry, čert aby to vzal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danča Lady Xanax

|
Zaslal: 22.06.2008 17:28:59 Předmět: |
|
|
Ahojky,
v životě jsem se tak netěšila na 13. den v měsíci, jako teď, že zas uvidím DD naživo. Už se nám to blíží.
Chcete někdo přivézt vlajku, převálcujeme Vídeň ne?!.... (mám jich v zásobě dost a dost - přeci jen ta práce ve státní správě byla k něčemu dobrá, to bylo jediné, co jsem si odnesla ).
Tak čau všichni ve Vídni.  _________________ Danča |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PetrB Thank You

|
Zaslal: 27.06.2008 10:56:07 Předmět: |
|
|
Tak my už máme lístky taky, takže z Libčic se nás pohrne na Vídeň čtyřčlenný dav!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ticiano We Need You

|
Zaslal: 06.07.2008 20:45:37 Předmět: koncert v Vidni |
|
|
Ja taky pojedu na koncert v Vidni se kamaradami. Pojedeme vlakem. Nekdo tady pojede na Duran Duran's Official After Party po koncerte?
Jsem Brazilec...takze se omlouvam za moje cestinu Bydlim v Pardubicich... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Magda We Need You

|
Zaslal: 08.07.2008 22:06:54 Předmět: To all |
|
|
Tak treba se tam nekde potkame....uz se nemuzu dockat.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ticiano We Need You

|
Zaslal: 09.07.2008 20:52:53 Předmět: |
|
|
Kdo tady pujde na koncert v Vidni a chce jit na After Party, prosim napiste mi na e-mail a jsme mohli se domluvit a se sejit na kavu/pivo jeste pred koncert. Mejte se krasne.
Muj e-mail je: tcjordao@hotmail.com
Jmenuji se Ticiano (Brazilsky duranie v Pardubicich)
Jsme udelali tricko na koncert. Kdo chtel videt jak to vypada tricko. Moje kamarada udelala pro nas a muze udela pro koho chce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danča Lady Xanax

|
Zaslal: 14.07.2008 10:29:52 Předmět: |
|
|
Ahoj všichni,
nejspíš ještě všichnï chrupkáte, docela Vám závidím. Já spala asi hodinu a už makám, brrrrrr.
Musím však napsat, že to byl včera úžasný zážitek. Když jsem psala na fórum, že převálcujeme Vídeň, ani jsem netušila, že to bude doslova a do písmene pravda. Já osobně jsem neslyšela nikde německý jazyk a chlapci z DD byli asi totálně v šoku, kolik národností se sešlo v hale. Bylo na nich vidět, že si koncert užívají a my všichni také, atmosféta byla super, DD nezklamali, alespoň mě. Elektro set - bomba.
Musím napsat, že to byl asi můj nejlepší koncert.
Zdravím všechny nové fans, které jsem ve Vídni poznala.
Mějte se fajn a zase někdy ahóóój. _________________ Danča |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|